Het Hoogeland – Schoorsteenveeg en Klusbedrijf

Welkom bij Het Hoogeland Schoorsteenveeg en Klusbedrijf

 

Bent u in de provincie Groningen op zoek naar een schoorsteenveger? Of iemand voor al uw rookkanalen, installaties, dak en zinkwerk? Dan bent u bij Het Hoogeland, uit Den Andel (Groningen) op het juiste adres.

producten_6308_320_zpsbaf81ea3  p002_1_00_zps8f2a5886  252_zps15247a90

U kunt het gehele jaar door bij ons terecht voor het vegen van uw schoorsteenkanaal. Net als het verwijderen van vogelnesten. Heeft u andere zorgen of vragen omtrent uw rookkanaal, dan kan het ook handig zijn om eens het rookkanaal eens met een camera te bekijken.

Na het vegen ontvangt u van ons altijd een veegbewijs voor uw verzekering. Aangezien u als huiseigenaar verantwoordelijk wordt gehouden voor het onderhoud van uw rookkanaal.
Aldus Artikel 1a van de Woningwet: eenieder die een bouwwerk in eigendom heeft, bouwt, gebruikt, laat gebruiken of sloopt, dient er zorg voor te dragen dat geen gevaar voor de gezondheid of veiligheid ontstaat dan wel voortduurt. Deze zorgplicht fungeert als een kapstok voor alle gevallen waarin bij of krachtens de Woningwet geen normen zijn gesteld. Deze zorgplicht geldt dus zowel voor woningverhuurders als voor de eigenaar/bewoners.

Daarnaast richten wij ons ook op het aanleggen van nieuwe rookkanalen en het renoveren ervan. Eenmaal op dak kunnen wij uw dakgoten en platte daken onderhouden, repareren of zelfs vervangen.

Ook kunt u ook bij ons terecht voor allerlei installatie-klussen op het gebied van gas, water, cv, riolering en elektra. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe keuken gekocht, maar moeten daarbij alle leidingen verplaatst worden, dan is dat voor ons geen probleem.

foto-schoorstenen1_zpsbfba28bb  Aansluitingennieuwekeuken_zpsaedf8145  Toilet_Harry_Suiker_Badkamer_tegels-DenHaag_zps7edec0c0

Bij Het Hoogeland kunnen wij u ook voorzien in het verbouwen van uw sanitaire ruimtes.Hierbij is te denken aan het vervangen van sanitaire toestellen tot een complete verbouwing van uw badkamer.

Opname, offertes opmaken, inkoop, uitvoer en facturering vindt in 95% van alle aanvragen plaats door 1 en de zelfde persoon. Hierdoor is de kans op miscommunicatie minimaal. U heeft als klant van Het Hoogeland daardoor 1 duidelijk aanspreekpunt.

Handige informatie:

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.